Tre kristaller för Överflöd

Tre kristaller för Överflöd

 Tre härliga kristaller som hjälper dig när du vill manifestera in överflöd i ditt liv. Du hittar dom alla tre hos Kristallklart Roslagen!

1. Svart Månsten 

Svart Månsten har en stark feminin och jordande energi och sägs dra till sig överflöd och stärka din ekonomiska situation. En sten för att öka intuitionen, kreativiteten och kontakten med moder jord. 

 

2. Pyrit 

Pyrit är känd som en lyckosten som hjälper oss att attrahera välfärd, hälsa och rikedom. Hjälper till att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Ger stöd vid förändringar och dåligt självförtroende. Ger inspiration, uppmuntrar och stödjer dig att lyckas i dina projekt. 

 

3. Grön Aventurin 

 Grön Aventurin hjälper oss att förstå att vi kan få allt vi önskar oss, vilket är förutsättningen för manifestation. Den hjälper oss också att känna glädje,  lätthet och tillit till livet och universum. När vi verkligen känner denna tillit öppnas en dörr till universums överflöd! Var uppmärksam på att överflödet kan nå dig på oväntade sätt, så ha ett öppet sinne och våga lita på att det som är ditt kommer att komma till dig.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.