Du behöver inte kunna allt om kristaller

Du behöver inte kunna allt om kristaller

Det finns så otroligt många sorters kristaller och stenar i världen. Det finns dessutom ofta flera olika namn på samma sten eller mineral, beroende var i världen man frågar. Dessutom har vi ju alla dessa olika former, som ”Carvings”, ”Cuddles”, ”kluster”, ”palmstones” osv. Det är lätt att känna sig både okunnig och vilse emellanåt, vilket kanske förtar lite av det roliga med kristallerna…men måste man verkligen ha koll på allt? Eller går det att samla på kristaller och stenar ändå?

Ja såklart! Vi på Kristallklart Roslagen vill att kristallerna ska sprida glädje, välmående och harmoni i första hand. Vi svarar gärna på frågor om kristallernas egenskaper och  ursprung men ibland kan inte vi heller svara på allt. Då är det väl härligt att det finns jättebra böcker i ämnet, om och när man vill fördjupa sin kunskap om en viss kristall/ sten/ mineral. 

Vi tycker det är viktigt att det ska finnas plats för alla hos oss. Oavsett om du är helt ny på detta med kristaller och andlighet eller väldigt insatt och kunnig (och allt däremellan) så passar du in hos oss. Våga fråga och känn dig inte dum för att du inte vet allt! Vi berättar gärna det vi själva vet och resten kan vi ta reda på. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.