Full rulle

Full rulle

Här kommer en liten lägesrapport såhär tre veckor efter att vi flyttade in i nya lokalen. Det händer massor hos oss nu och tiden flyger förbi! Det är fullt upp med att göra research och beställa varor, prismärka, väga, fota, ta hand om butiken och så har vi våra behandlingar och samtal och planering för event och kurser framöver. Snart har vi satt lite mer rutiner och landat mer ordentligt, det ska faktiskt bli rätt skönt. 

Lokalen är härlig att vara i och har en skön energi. Det får vi ofta höra av er som kommer in och det känns så fint. Det har varit min vision hela tiden, att alla ska känna sig välkomna hos oss och att all stress och press får stanna utanför dörren. Kristallklart Roslagen ska vara en stressfri zon! 

Det som ligger framför oss nu närmast är att förbereda för några roliga event under oktober. Mer info kommer snart! Det kommer även bli Reikikurser  framöver och seans såklart! Har Du förslag, önskemål, tankar? Skriv gärna ett kommentar nedan eller maila på info@kristallklartroslagen.se 

Kram på er! 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.